Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

resan är stämd i en ton

Med det svarta nagellacket på naglarna kunde jag ta mig ut i mörkret utanför murarna in i dimman det som var över kvarlämnat av gamarna. jag gick med snabba steg i mina klumpiga dr martins på väg ner mot saloon jag kände begäret efter en iskall skummande öl. Det var grått och trist och vatten pölarna som låg som ett tunt blött lager. Jag hade min öijer bok i handen som den troende bär sitt kors så bar jag min poesi.

#

Tisdag morgon dimman ligger över mig jag försöker hitta ut,är utvald att leta efter mig själv så som med så många andra det är det som gäller. Dricker svart kaffe för att kunna öppna ögonen det klippar och tar imot.
Skriver en dikt på servetten som ligger på bordet bland lucky strike paketet och askfatet tänder en och tar ett djupt bloss dikten blev skit.

#

Oron som förtär är här igen med sina svart segel har den gått in i min hamn.
Jag försöker lura bort den förgöra den med alla konstens regler men den hissar jolly roger och vägrar ge sig av sätter sig på tvär.
jag kapitulerar låter den härja fritt i mitt innersta rike.

#

Ingen sömn bara botande nikotin och serien riket som gäller för att hålla ihop det hela. Jag vaknar utan mening med ett starkt sug efter mera av det heliga giftet, bara en del av mitt jag tillhör mig. Måste klä mig i vit skjorta och svart slips för att överleva i landet bland förrädarna och syndarna.


#

Iskall carlsberg hof ett paket camel filterlösa för att kunna bearbeta det stora svarta. inväntar kent spelningen döden & jag en klunk och sömn brister visar sig med sin nakna kropp. Jag drömmer om dig dina febriga tankar ger mig illusioner i en förr liten plats, jag glömmer aldrig dina andetag eller din beröring.

#

Jack daniels flaskan är redo för sin dagliga dos allting syns svart på vitt ge mig rock n roll ett myller av mystik och sex som det var det sista på dagens meny.
Fokuserar mig på poesi dagligt mörker ett svar en mening så kom nu du riddare med ditt vassa egg och förlös det.


#

Sister morphine when will you come again ur mina sprängda högtalare. Natten har sitt sätt att sänka båtarna också ett slags natt sudd ett skimmrande gnisel i en tom korridor i de djupaste av tunnlar.

#

Dricker en red stripe funderar över vårat möte, du säger att skriva är medicinen och det enda. Jag blir poetisk när jag tänker på dig och dit förhållande till det skrivande, fyller mina rum med spirtutal beggars,

#

Jag klär mig i morgonens sömn i en svartklädd värld, precis som du. Tar mig igenom Kents nya och columbus var dit namn ! Någonstans glider vår samtid förbi vi försöker fånga den och inrama för att prydda en tom vägg.

#
Prosa (Novell) av Neal
Läst 689 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 16:29Bookmark and Share


  HQ
Jag läste första stycket, gillade det men gick vidare, men av någon anledning så kunde jag inte släppa den här texten utan var tvungen att komma tillbaka till den.
Det är riktigt fylliga och vackra bilder som du målar upp.
Läsning som man blir betagen av!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal