Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia tänker till om Carlos

Det var väl själve fan
En sådan menlös typ
Han pratar nåt om kärlek
När jag vill ha ett nyp

Jag klär mig ju förföriskt
Jag är så sexig så
Men hur jag än beter mig
Så vägrar den att stå

Jag ställer mig på händer
Jag hjular och står i
Men mjuk mot mina länder
Kuken hans förblir




Fri vers av Roger VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-05-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP