Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst i mina egna galler

drömmar och fantasi.
är något som jag skiteri
jag tänker bara på nutid
inga vägar jag har framför mig
så många spår jag har brutit
jag är försvunnen i min egen värld
låst i mina egna galler
gisslan i min egen kropp
En tjuv som har stulit mina sinnen
Jag är låst bakom mina egna galler
Och jag har slängt nyckeln




Fri vers av Melissa
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-05-13 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melissa