Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationen är borta.

Jag ser varken en vacker vy
Bara gråt och industri
Vart ska jag få min inspiration
När jag inte ens ser en blomma




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg