Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
målet måste ju vara att inte krossas..


om igen..

Jag tror jag gör mig redo att rensa.

börjar se mig om i min värld efter det du lämnat kvar..

varje vackert ord som skänkt mig

varje tavla jag har skapat av dig

där jag detaljerat försökt fånga den skönhet jag ser bakom dina ögon

behöver nog städa bort varje avtryck av dig

tror jag...

Jo, jag är stark, jag vet det..
men det hade varit så ljuvligt att få slippa vara det.




Övriga genrer av Viska
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-08 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viska