Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblick som ändrar allt


nära nära

Det finns en bild av dig
vid min säng
sittande på kanten av sjukhus sängen
Du läser för mig
läser med mjuka ord, med mjuk röst
karin boyes ord
flyter från dig
in i mitt mörka töcken.

Det finns en bild av dig
vid min sida
du har armen runt mina axlar och du talar
ord av galghumor så jag skrattar
mitt i
den mörkaste ångesten

Det finns en bild av mig
när jag håller
din blåslagna hand
sjunger besvärjelser med låg röst för att
nå genom ditt töcken
men inte väcka dig

Det finns fler, av ljus, av mörker

men mest..

Finns det bilder av oss
vi sitter med våra ansikten nära
viskar visdom och hemligheter
Det finns bilder av oss
skrattande.





Fri vers av Viska
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 23:12



Bookmark and Share


  Thurizas
något att hålla fast vid.minnen,hjärtan så nära,något unikt.
2008-09-09

  Trädflickan
Kändes lite vemodigt att läsa den här.

Det finns bilder..

Det finns fler, av ljus, av mörker
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Viska