Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut med en sång

jag sjöng för dig.
min sång dog ut.
förhållandet sprack
och plötsligt var det slut.




Fri vers av isvingar
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isvingar