Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mördarens nya mord.

en man åker in på kåken för mord han inte jort. tre män och åta kvinnor. vi vet inte vem den nesta är!!!!!!!




Prosa (Novell) av coola_emil
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 16:48



Bookmark and Share


  Sikska
Väldigt bra Emil :D jag darar i knäna... vem är nästa offer?
2007-12-29

  TjejenSomGråterTyst
kort, enkel... mycklet bra=)
2007-12-09

  Gunwale VIP
Det låter spännande. Väntar på nästa kapitel.
2007-12-09

  ohyesandyouknowit
jort = gjort,
åta = åtta,
nesta = nästa.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

coola_emil