Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var annars...?


DAGAR VID HAVET

havet gav
och havet tog
sköna hav
som bara log
hav som följt mig
varje år
hav som sköljt mig
ren från spår
spår av sår och
tidens tand
hav av nåd
och sommarstrand

dagar jag aldrig
ska glömma
dagar jag alltid
ska gömma
tiden jag flydde
från kravet
fridfulla dagar
vid havet

från min ungdoms
kåseri
till den tid jag
lever i
havet är min
melodi
platsen där min
själ är fri
jag blir liten
Gud blir störst
Han är Den som
var här först
Han är själva
livets nav
Han har skapat
land och hav

LARZ GUSTAFSSON juli 1997




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 10:05



Bookmark and Share


  albertina
tog verkligen till mig dessa fina rader.
havet betyder otroligt mycket för mig med==)
tack för bra läsning
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP