Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vila i Guds \"JA\".


BEJAKA LIVET




en solig sommarmorgon
tar bussen ner till stan
pinocchios alla trådar
blev klippta häromdan
jag trasslar inte in mig
i fågelfångarnät
jag lyfter emot höjden
en mänsklig rymdraket



bejaka livet
du har bara ett
och det finns mera
än det du hittills sett
bejaka livet
lev ut det till musik
bejaka livet
och du blir verkligt rik



minuterna skall njutas
lev livet maximalt
i tider då det enkla
betraktas som banalt
ja, timmarna ska glimma
som dyrbar pärlemor
låt pojken i dig stimma
han vägrar att bli stor



ta vara på det lilla
ta ingenting för givet
för tiden står ej stilla
just nu är själva livet
jag har så simpla nöjen
men nöjer mig med det
låt flera blommor blomma
låt sommaren bli het



LARZ GUSTAFSSON 060724




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 712 gånger
Publicerad 2007-12-10 10:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh en sån fantastisk text om att inte vänta på något som kommer senare, utan faktiskt leva här och nu. Ibland kan jag känna att jag lever för mkt här och nu och för lite där och då och sen och senare. Svårt att förklara, men så är det.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP