Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är


precis som jag
53 år
precis som jag
norrifrån

precis som jag
fd rökare
precis som jag
buggar bra

har
precis som jag
en dotter

vår

precis som jag
men så långt borta

en annan värld
en annan syn
ett annat liv

så långt borta
precis som
jag

 

07.12.10 vår dotters namnsdag

 





 




Fri vers av Lena Renman
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-10 00:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
\"precis som jag
men så långt borta

en annan värld
en annan syn
ett annat liv\"

grattis vännen bland de mest bokmärkta!
2007-12-10

    ej medlem längre
Föräldrars åtaganden är olika trots att så borde det inte vara...
Väl skrivet Lena!
2007-12-10

    Noomi
så lika men ändå så olika...
tycker mycket om..
2007-12-10

  katt.inc
En mycket fin dikt med rytm och känsla, texten flödar lätt när jag läser.
2007-12-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig känsla och rytm i dina ord.
Gillar den verkligen!
2007-12-10

    Maria Malm
Så nära, men ändå långt borta.
2007-12-10

  Lilla My* VIP
Han är så lika men ändå så olik..nu...
Fin tillvarokonstaterandedikt*
Malin, Malena namnsdagar idag;)
2007-12-10

    papillon
Mycket bra text med en fenomenalt välavvägd mittpunkt och en förledande upprepning som har en betydelseväxling mellan diktens två hälfter. Det här är grejor! Den åker in i spargrisen
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman