Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 067 Svarta som kol











I hennes ögon
skymtar fram
någonting av sorg

Svarta som kol
fast de är ljust blå
verkar de i natten
i stillheten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 12:30



Bookmark and Share


  katt.inc
Ögonen är själens spegel har jag hört någon gång. Kanske är det så. Din dikt är fin.
2007-12-11

  Lena Renman
Håller med undertecknad....

Lena
2007-12-11

  Bjarne Nordbö
Dessa ögon.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP