Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantaget som bekräftar regeln, tillägg









Det finns åtskilligt med unga
som tycker att folk över femtio...
eller kanske något yngre till och med,
skall inte längre \'få ha nåt kul\'

\'de har ju haft sin chans\'...

så då tycker jag att de unga
skall få chansen redan tidigt att besluta
om en framtid där de ju fått sin chans redan,
när de nått upp i den åldern...
av femtio år...

det vore väl ingen match att acceptera det,
de har ju redan velat döma
de som var unga \'igår\'... femtioåringarna...

det är alltid nyttigt att själv sätta sig
i den sitsen där de som en vill döma lever

för att förstå det är det bara att kolla upp
vilka människor jag har fördomar mot
och så föreställa mig att jag själv lever så




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-12 00:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Applåd!
Den visste var den satt den texten!
Tycker om!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP