Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreläsaren









Det är för att jag själv felat

och ännu ibland trampar snett

som jag drar land och rike runt

för att upplysa andra

så de kan följa i mina fotspår




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-12 00:10



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ååååh, det är bara att skaffa foträta skor!
2007-12-12

  thyra
Så talar erfarenheten :)
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP