Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens.

Idag har jag fått veta
Utan att få fnatt,
Att det är så att,
Det finns inga röda babianer
Eller snälla grobianer.
Man ska inte våldta små flickor här
Och man ska vara glad åt varje sär.
Detta har blivit min läxa,
Jag lärde mig allt i skolan av en häxa.
De måste ju tro att man är dum i huve\'t,
Och att man aldrig nånsin något har sett.
Det är en sjuk planet vi bor på,
Ja för det är faktiskt så,
Om vi har flera stycken länder
Som bråkar om vem som satte igång alla bränder.
De skulle ju inte komma fram till någonting,
Nej de skulle nog börja kriga och döda just för ingenting.
Men jag antar att det är så i våran värld,
Fy fan, vi är den inte värd.




Fri vers av Dark Angel
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-12-12 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Angel
Dark Angel