Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är närabagatell...eller kanske en travesti



Mörkret sänker sig
sömnen infinner inte
sig borde sova
men dagen vägrar ge plats
åt nattens fria tankar

tystnaden är ett
gissel tomtar på loftet
tassel och tissel
klockan slår tolv stirrar i
taket tomtarnas golv




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-12-13 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP