Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken av världens regeringar jag riktar detta fruktansvärda slag till torde jag icke behöva yppa här


Protest mot regeringsdirektiv










Går som i
funderingar på att
gömma mig kvar

inne på systemet
efter stängningsdags för
att under nattens

mörka timmar förvandla
vin till vatten,
även omvända spriten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-13 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP