Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

I tron att andra
har enorm samhörighet
växer ensamhet




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 1294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-14 13:31



Bookmark and Share


  Jojo
Oj, så sant och så träffande.
2019-12-11

    Birgersdotter VIP
bra skrivit med några få ord fick du fram allt!
2011-07-16

  fågel grå
Så sant..
2008-08-05

  Eline.P
Så på pricken och så helt sant!
2007-12-14

    JJ VIP
Jo om inte ensamheten kan jämföras med något, så finns den inte... Vackert tänkvärt! Mvh. JJ.
2007-12-14

  Ronny Berk
ja - allt är relativt och sett i förhållande till vad kan jämföras med..
men visst har det sin betydelse vilken ända av kikaren vi tittar i
2007-12-14

  Rosmarin
det där är riktigt riktigt sant - och mycket bra uttryckt!
2007-12-14

    eva m h
Ja så sant! Man lever ofta i en föreställning om hur andra har det som inte stämmer.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm