Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stjärna

Jag såg en stjärna falla
Jag såg den falla
Jag såg den hamna i vattnet

Jag dök efter
Jag ville rädda
Jag ville ta den upp på land
Jag ville värma
Tända ljuset igen

Jag ville inte tro
Att den kunde slockna

Jag hittade den
Den satt fast
Jag slet
Jag drog hårt
Jag sparkade undan stenar runtomkring

Jag gjorde mig illa
Jag blödde mycket

Jag såg att om jag sliter mer nu
Så sliter jag sönder den

Jag kan inte få den loss
Jag har inte ensam den kraften

Min luft tar slut
Jag måste upp
Annars slocknar jag




Övriga genrer av Filippovna
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-16 19:09



Bookmark and Share


    Pivvi
Kampen, hoppet, viljan, förtvivlan... att släppa taget för att överleva..
Fantastisk, bokmärks!
2008-03-06

  Hans w-art Westlund VIP
som en dröm.. en stark sådan.. där mina tankar fastnar vid försöket att fånga en stjärna.. den tanken är vacker som en saga och det var Du som planterade den i mitt huvud.. tack :)
2007-12-17

  charlotte hedendahl
Bra och stark text!
2007-12-16

  coffe
starkt ihop svetsad och mäktigt framförd med hela känsloregístret..tänd ljusen och fortsätt..c
2007-12-16

    gulligt smile
å.. jätte fin, m man ska kämpa vidare och samtidigt hålla sig själv vid liv, inte skada nått. fortsätt så jätte duktigt
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Filippovna
Filippovna

Mina favoriter
Jordens kraft