Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet

barnet tultar fram på ostadiga ben
ramlar
slår i golvet
slår sig

reser sig upp
två steg framåt
osäkra, lätta steg
famlar framåt

blöjan stor och klumpig
är i vägen
klirar, retas, irriteras

två steg framåt
ramlar

ingen hjälpande hand




Övriga genrer av Cissi
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 00:37



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ingen hjälpande hand... Framsteg! Mvh. JJ.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Cissi