Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man som minst anar.... Sång eller poesi "What ever"....KB


Du hind

Där stormar o vindar föddes
där har Du ditt ursprung din själ
Och när vreda vindars piskor nöttes
mot din rygg
reste du dig allt väl

Din blick din lyhördhet mötte min

sår från det förgångna fann svalka skön

Där gycklare o dansare gick tätt intill

Där mitt i sorlet

bad jag en tystlåten bön

 


Du hind, Du Quinna
Du sköra, men ändå så
starka
Låt ingen, vare sig på jorden
eller himlen
ta Din kraft

 

 

Bortom det mörka

trots de djupa såren

ser jag ett äkthetens

dyra sigill 

nu hör jag islossnig

tror det är våren

allt fruset tinar

och blommar ut

i det som den

var ämnad

till

 

Du hind, Du Quinna
Du sköra, men ändå så
starka
Låt ingen, vare sig på jorden
eller himlen
ta Din kraft

 

kb2008 

 

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-01 00:32



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, så skirt ... vackert ... gott! Tack!
2009-10-14

    Bodil Sandberg
Jesses så vackert..så tjusigt..så underbart..vilken känsla..applåderar dig du duktige poet!!!
2008-06-25

  Lyckohäxan Enediel
Ooooh...verkligen vackert!!
Lägger dit lite bakgrunds musik och sjunger texten...jättefint skapat!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP