Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å snöflinga å snöflinga, vad har du med mitt minne gjort.


Kärleksbrev.

Öppna mitt enkla brev och läs om det käraste jag vet.
Det mest spännande,
det mest kärleksfulla,
den mest passionerade, och
den mest lidelsefulla kvinnan i en mans liv.

Meningar som försöker beskriva en tös som du.




Fri vers av Player
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Player