Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stig av många

Himlens rand


Poetens land



Evigt klättrande


Uppför.








Det osynliga



Outtalade



Outhärdliga



av kristallklar extas.





Gåshud vid mista beröring



med toner av magi




Ljudlösa melodier


ger mig näring



Kreativ hunger


Kallar mig till horisonten


hand i hand


med kristallklar trans









~Namarié










Övriga genrer av Subi
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Trots att jag hatar Tolkien så anser jag att dikten är vacker och glädjefylld.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Subi
Subi