Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul till alla som fortfarande tror på tomten


Mysteriumlimerick

 

 

En skäggig man i Tomteboda

nyss iakttogs kyssa en groda

som plötsligt var väck.

Men en gumma med säck

stod kvar! Tomtemor kan man förmoda. 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-20 20:05

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
hihi....den var härlig!
2007-12-22

    Bodil Sandberg
Hehehee...ja alldeles säkert var det tomtemor..så käck!!
2007-12-21

  objekt3
Oh det här är fantastisk smakande sommar i juletidens röda kanelmysterie. Söt :D
2007-12-20

  lodjuret/seglare VIP
undrar hur det hade gått
om grodan av tomten blott
fått sig en klapp på kinn
2007-12-20

  Rune Thorsell
Ja, mycket mystiskt skett och hänt
vid denna tid - advent.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP