Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 år den 21 januari.


LYCKLIGT GIFT


hon svänger lite extra på stjärten
när hon passerar pojkarna på stan
hon vet att de är på alerten
hon vet att de tittar
hon är van
för annars vore pojkar inte pojkar
och annars funnes flickor inte till
så har det varit ända ifrån början
och alla vet så väl vad alla vill

ögonen har sitt språk
kroppen har sitt
livet är en gåva
det ska levas fritt
fortplantas, förökas
därav denna drift

någon är på drift
en annan är på vift
själv valde jag det bästa
för jag blev lyckligt gift

han knäpper upp sin skjorta till naveln
och går på gym och tränar nästan jämt
för tjejer vill ha hunks som har muskler
det har ju tabloidfolket bestämt
han bröstar upp sig, stolt som en tjäder
han har ju någonting att visa upp
och nu när det är högsommarväder
så går han där och sprätter som en tupp


allting handlar om fortplantningsdriften
längtan att bli älskad, längtan att ge
allt kulimerar i själva bedriften
som är klimax
och parning per ce

LARZ GUSTAFSSON 990801




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 20:24



Bookmark and Share


  Janjohan
Stajl! Jag gillar den här.
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP