Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte vad det ser ut att vara.


Illusionistisk himlagata

i dina ögon är hon på en ljus himlagata
du vet inte att bilden är en illusion

vore det verkligt skulle du se eldslågorna
som brinner i en del av hennes inre
skuggorna som lever i hennes omgivning
men det du ser är bara en reflektion
det yttersta skiktet i den värld
hennes liv utspelar sig i

solblänken på himlen är till för
att undvika din oro
men ibland beror ljuset inte
på rädslan för andras vetskap
om de gångerna inte fanns
skulle hon aldrig orka med




Fri vers av Elin E
Läst 316 gånger
Publicerad 2004-03-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E