Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi inte sova litet till?

Andas samtidigt
Ligger så nära
En arm under mitt huvud
En annan som omfamnar mig tryggt
Du viskar lugnt
Jag älskar dig, mest av allt

Jag ler
Flätar in mina händer i dina
Viskar tillbaka
Jag älskar dig mest

Somnar in i dina armar
Så trygg
Så säker

När jag vaknar ligger du där och sover
Jag vaknar alltid före dig
Jag kittlar dig försiktigt på magen
Du mumlar tyst något
Jag ler och säger, vakna
Du drar mig närmare och frågar,

Kan vi inte sova litet till?




Fri vers av Nahshesloco
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 21:37



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Mm, precis DET som får en att längta efter att sluta vara singel ^^
2007-12-23

  thyra
Skön närhet känns i dina ord!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nahshesloco