Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löd


Det famlar en hand efter fäste
i isvakens vassaste kant
det brister en hinna av hopp
ur det som är äkta och sant.

En hand sträcks ut åt en vän
där snabbhet är av nöden
fastsmidd i ett järngrepp
fångad mellan livet och döden.




Fri vers av Nightngale
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 13:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Rimat ska det va...tror jag.
2008-03-14

  Bjarne Nordbö
Rimmat som håller hela vägen.
2008-03-14

  Shininkagemusha
Kanske föga förvånande med tanke på min rimbesatthet, men det här gillade jag mycket.
Inledningen är snygg som ett rakblad i motljus.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale