Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som lös utan makt

Jag befinner mig i rumstiden
Lika relativt som själva teorin banar min väg mig framåt i dimman

Jag är maktlös
Handlingar skapar situationer som i sin tur sker

Tungt som aldrig
Varför sitter jag här mitt i natten

Släpper fingrarna lösa
Våren är ju kommen och allt slås upp som en öppen bok

Men nog är det tungt allt




Övriga genrer av existens
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-05-18 00:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...filosofisk och spännande text...
2005-05-18

  odyne
Jag gillar det du skriver.
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

existens