Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Go easy. Step lightly. Stay free.


FARLIGA SIGNALER

ett solsken på min himmel
bröt igenom allt det grå
i världens vilda vimmel
är alla mänskor små
vi är flera miljarder
som har samma slags behov
men vissa har en tro och
den sätts ibland på prov

från mariga kanaler
kommer farliga signaler
men jag har fjärrkontrollen
och nu har jag fått bollen
nu är jag fri att välja
spotta ut eller svälja

en plats i solen kostar
men är värd sin vikt i guld
man höjer sig över mängden
när man blivit kvitt sin skuld
en dag i Herrens gårdar
är vårt rätta element
den dagen kan bli din dag
oavsett vad som har hänt

en stjärna i en höstnatt
en sång på en balkong
ett hjärta söker sin skatt
när världen känns för trång
om inget står i vägen
är vägen öppen fri
då reses himlastegen
och jag kan fri förbli

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-12-27 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP