Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var stjärna har sin plats på himmelen



Bakom scenen är
mitt hem där njuter jag av
föreställningen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 18:22



Bookmark and Share


    Idun 1
Varför gömma sig bakom scenen
där sikten är dålig? Våga sitta
framför scenen och upplev hela
skådespelet :-)
2007-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Själv trivs jag bättre på.
Och om det inte fanns några som trivdes bättre på, så blev det inga föreställningar.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP