Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre ord på varje rad, tre rader i varje klump om nio ord


Porr apparatus










För flera år
sedan var jag
ute och porrsurfade

på olika ord
på google, provade
exempelvis ordet haka

och kom in
på asiatiska hemsidor
som var omöjliga

att läsa för
mig, ej minsta
vink eller tecken

jag där förstod.
Överdrivet visad nakenhet
kallas för porr,

det nakna våldet
blir då naturligt
nog våldsporr och

naken teknik blir
då porr apparatus...
vad jag förstår

tänk bara på
nakna blommor, hästar,
färger eller ...månens

yta, den kunde
väl ändå ha
vett att skyla

sig med en
väst, det gör
ju kalle anka





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 16:53



Bookmark and Share


    *Zenobia*
mmm...det är vad som döljs under västen som är det viktiga....
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Testa ett totalt absurt ord som t ex \"struvor\" eller \"fuffens\".
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP