Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
malin inspirerade


Esc apad








esc - flykt från verklighetens spel
där inga pekfingrar når...

de begränsas
till rfg och v,

orättvist att bara
lillfingrarna som så korta är

skall ha så mye
att säga till om




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ctrl + alt +del
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP