Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringen

Skulle förändringen skada ditt hjärta ?

För förändringen skulle skada mitt.

Inte vet jag varför , inte vet jag hur.

Själen skulle domna bort , som om jag bara var luft.

Jag har ingen kraft kvar , inget mod.

Men en sak är säker du är älskad.






Fri vers av Heibebo
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heibebo
Heibebo