Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

Vidare far vi

Men hur långt kom vi?

Frågan känner du djupt inne i dig

Men inget svar får du

Du undrar och ställer,

men du får inte ut några ord.

Du är medveten om hur långt,

men de kommer inte ut.

Du försöker men du säger massa andra saker.

De kanske va så , de kanske var menat så ,

att jag skulle hålla de för mig själv?




Fri vers av Heibebo
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-01-02 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heibebo
Heibebo