Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNYGG! XD

Jag E Typ...SNYGG!




Övriga genrer av Fjortizz <3
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 15:33



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
ehmmm... tur att du har sjävförtroende...

men snälla bespara din \"talang\"
2008-03-28

    Wewill
haha skön stil :P
2008-01-16

  Josef Ahl
är det narcissismen? :-P
2008-01-03

    Ellin
mhmm... tur för dig då XD
2008-01-03

  Just Emotions
va härligt ;P
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjortizz <3

Senast publicerade
Fjortizz
SNYGG! XD
* Se alla