Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beskriva mig själv

Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det vara.

Vem?




Övriga genrer av trasig?
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-01-05 17:38



Bookmark and Share


    EllenCalmira
åhh
hej Vem?

jag känner igen.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

trasig?