Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem skulle?

du!
din röst är som en vacker fågelsång...
dina ögon dom glimmar som havet en sommar kväll...
ditt hjärta är som ett ljus som sprider värme i hela mig...
min kärlek för dig är som vattnet för havet...

men vem skulle älska den som en gång felat?
vem skulle se på den som har tappat sin själ?
vem skulle bry sig om den vars hjärta är svart?
vem skulle lyssna på den somlever i mörker?




Fri vers av trasig?
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 22:02



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det finns säkert någon som skulle lyssna
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

trasig?