Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasthet

hård
hårdare
hårdast

är
manslemmen
som
saknas
mig

ja
patetiskt
är
det
jag
vet.




Övriga genrer av slowjenny
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 21:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför skrev du det då?
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

slowjenny

Senast publicerade
fasthet
skriv!!
* Se alla