Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklädd bagatell



I fållen mellan
sömmarna avslöjas om
du är sömmerska
eller bara drömmare
som döljer sitt rätta jag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 18:07



Bookmark and Share


  Marita Persson
Hmmm, ännu en \"luring\", kul med mångbottnade tankas. Själv är jag nog bara en drömmare som tråcklar mig fram så gott det går...
2008-01-09

  Cris
*leeer*

Haute couture!!!

Applåd
2008-01-06

  nettizen
Sanningen skiner igenom mellan raderna.... visst är det så. Fint skrivet!
2008-01-06

    Trast
Ger upphov till ougrundliga funderingar. Dessutom i mitt tycke fin poetisk känsla i denna dikt.
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att läsa mellan raderna. Och det finstilta.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP