Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aha!!


Fattar inte ett barr.. (av Irmeline)

 

Varför träden har "löv"

men buskarna "blad"?

Är det blott för att göra

diktaren glad?

Två olika ord

skapar ännu fler rim

och, för sångbara texter,

fler slantar från Stim!

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-06 19:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Irmeline hon funderar
så sinnena vibrerar
och visst har hon rätt
det är konstigt nåt sätt
det där med löv och blad
men diktaren är nog glad
en ytterligare rad..
så skål för det Irmeline
din tanke är särdeles fin!!!!
2008-01-07

  Rune Thorsell
I fullständighetens namn vill jag påminna om den gamla kära sången \"Ballarnas tarr\".
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP