Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter igen längtan..


Horizonibelt

 

Kom möt mig där vid hoppets horizont

där himlen möter havet

finner du mig

balanserande på den

tunna sköra linje

som skiljer verklighet

från fantasi

kom möt mig där

vid hoppets horizont... kb




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-07 04:40



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Fin.
2011-01-17

  Inkarasilas
Längtansfull vacker önskan
2008-02-15

  rebecca d
inte ska du ge dig in i så riskabla företag som att längta...:-))
2008-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Mäktigt!
2008-01-07

    EMITSTI
Yes:)! Det är härligt när man får känna diktens ryggrad:)!

Alldeles fantastiskt underbart längtande ljuvligt skön:)!

Bokmärkes:)
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP