Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev bara för att det \"poppa\" upp i huvudet på mig igår natt.


A little something something.

Jag såg på när rättsväsendet,
Det kalla,
Skicka min mor till döden trots att de såg mina tårar falla,
Jag hatar dom alla.
Det finns ingen rättvisa som ni ser,
Den kommer inte ens om vi ber.
Jag har i alla fall fått nog,
Vi hoppar, vi fryser, vi åker i slagsmål på nån krog.
Små petitesser de ska ge oss rättigheter,
Men vart försvinner dom när man ser att regeringen
behandlas som Gudar och kungligheter.
Riktig rättvisa är något som hamnar utanför mänskliga lagar,
När man dör och värderas det som fanns redan innan mänskliga dagar.
Jag kan ropa, jag kan skrika,
Men jag ropar ensam eftersom vi alla verkar vara så olika.
Härligt det skulle vara om alla slapp klaga,
Att istället ut kunna efter lyckan jaga.

...




Fri vers av Dark Angel
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-01-07 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Angel
Dark Angel