Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde att du visste

Du trodde
Du trodde att du visste
Du trodde att du visste allt
Du trodde att du visste allt om mig
Du hade fel

Jag trodde
Jag trodde att jag visste
Jag trodde att jag visste allt
Jag trodde att jag visste allt om mig
Jag hade fel

Vi hade fel
Jag överraskade oss båda
Jag gjorde det vi aldrig trodde jag skulle göra
Jag sprang ifrån världen
Jag blev fri

Vi trodde
Vi trodde att vi visste
Vi trodde att vi visste allt
Vi trodde att vi visste allt om mig
Vi hade fel

Det var inte dig jag ville ha
Jag ville ha det jag alltid velat ha
Jag ville ha frihet
Nu vet vi båda




Fri vers av AnnaEss
Läst 505 gånger
Publicerad 2008-01-07 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss