Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig förlorare?

Jag hatar att förlora.

Inte för att någon annan vinner,

utan för att jag kommer sist.




Övriga genrer av ohyesandyouknowit
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-08 21:46



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
näst sist ellet 2 a då?
2008-01-13

  Ronny Berk
insiktsfullt om att antalet förstaplatser kan räknas på ena handens tumme...
2008-01-12

    Wewill
haha jätte bra skivet :D
(F) du har talang(F)
2008-01-10

  Michaela Dutius
Sant och mycket vist!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit