Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstig beskrivning av att vara olycklig.


båten till de lyckligas strand

jag kastar en blick över mot andra sidan
långt där bortanför havet finns dom

dom som är lyckliga

båten dit går en gång varje månvarv
jag har ingen chans att komma med

jag kan inte bli lycklig

men när jag ser mej omkring här
på vår steniga och gråa strand

så finns vi andra

och vi behöver aldrig oroa oss
för att lyckan ska upphöra

båten går aldrig därifrån

så när lyckan tar slut för dom
finns bara ett stort, svart

hav




Fri vers (Fri form) av ohyesandyouknowit
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-27 10:21



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ah, gillar din ovanliga vinkling på att vara lycklig här. Får en att fundera ett varv extra. Bra!
2010-06-30

  Diana,V
ovanlig beskrivning, vacker och originell!
2009-11-06

  Junitvillingen
Mycket stark och berörande text om känslan av att vara olycklig...skriven på ett annorlunda vis men med ord som griper tag om mitt inre...fastnar för ditt språk, äktheten i orden...gillar att du skriver så "eget", inte som många andra...fortsätt så!! *Kram*
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit