Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker Romans

Doften som aldrig får mig att glömma
när du låg där brevid mig
och dina andetag som snuddade vid min kind
dina slutna ögon
så fridfullt

Jag kommer aldrig glömma
då du tittade på mig, tittade sådär som bara du kan
så att värmen spreds i hela min kropp
och jag fylldes av det som kallas kärlek

En vacker romans
mellan kvinna och man
en kärlek som föralltid ska finnas inristad i ett hjärta
som föralltid kommer minnas doften
av en annan.




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström