Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Here comes life like a red robin into paradise... When I was in the creative mood you always tried to put me down... (Leather Nun)


HÄR KOMMER LIVET

livet invaderar
absorberar passionerat
det andra nonchalerat
glädjen ockuperar
lusten revolutionerar
regerar, transformerar

här kommer livet
fyller mitt hjärta
det är en vit fläck
mitt i all svärta
här kommer livet
nu tar det över
här kommer livet
allt jag behöver

livet inspirerar
intresserar, exalterar
mitt inre panorerar
vildrosor med mera
kärleken huserar
och romansen revolterar
chockerar, protesterar

livet injicerar
allt det där jag rubricerar
som sånt som stimulerar
kom och salutera
rasa och rasera
kom låt oss celebrera
det liv som triumferar!

LARZ GUSTAFSSON

990629




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 12:25



Bookmark and Share


    pastorn
en härlig fart igenom hela dikten. den känns livligt livfull. gott!
2008-01-09

  Pulsatilla
...Och jag applåderar!
2008-01-09

  isabel louise
gillar den härliga rytmen..låter som en låt ju!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP