Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tackar nej till antirynk-strykjärn

Karta över livet
lämnade på hudens yta
årens markering

spåren av livet
det som kallas livets gång
färdens speglingar

alla sorgerna
när död hämtat älskade
tårarnas flöden

alla kärlekar
glödande älskogsnätter
skratten och glädjen

aldrig min önskan
att få detta raderat
med sådant strykjärn




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-11 12:34



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Så oerhört vackert skrivet!
Bokmärker omgående.
2008-01-17

  Lena Renman
Så in i H-e bra text om vikten av livet ! Bokmärker
Lena
2008-01-12

    JJ VIP
Jättefin dikt! Nä livets gång vill man nog inte till syvende och sist radera... Applåderar! Mvh. JJ.
2008-01-12

    Bodil Sandberg
En sanslöst bra och klok dikt som tar upp hur viktigt det är att som människa behålla sin...ja jag skulle vilja säga heder..men det kanske är att gå lite för långt..hehe...så jag nöjer mig med att säga...sin självkänsla ..ur gången tid med den ena och andra erfarenhet
2008-01-11

    sunnanvind
Rynkor är vackra tycker jag!
2008-01-11

  Flickan från det blå
Ja, vem vill sudda ut något så vackert?
2008-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
vem vill radera bort det som gör oss som människor...
Det som en gång varit i tid och otid...
Det som gör oss unika..
Jag stämmer upp i samma lovsång till livet som dig/B
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm