Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytes/Uthyres till lämplig




Hjärna uthyres/bytes i Stockholm,
20x10 cm för en längre tid
möblerad eller omöblerad
söker endast iq över 150
inom tullarna




Övriga genrer av Damm
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-01-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad